Hakkımda


| Kemal Sarıyıldırım |

Hakkımda kısa da olsa bilgi edinebileceğiniz, kurmuş olduğumuz bu ortak paydaş üzerinden hangi konularda faydalanacağınızın bilgisine ulaşacağınız sayfa.

Hakkımda sayfasını merak edip ; ” Kimdir bu Kemal Sarıyıldırım ? ” , ” Ne yapar ? ” , ” Ne eder ? ” gibi sorular sorarak bu sayfayı okumaya başladığınız için teşekkür ederim. Bu satırları yazmanın öncesinde de, kendi kendime en çok sorduğum soruların başında geldiklerini ifade edeyim. Ve bu sorularla kendimi her sorguladığımda, hayatıma dair yeni bir şeyler keşfetmiş oluyorum. İnanıyorum ki benim gibi bir çok insanda ” Ben kimim ? ” , ” Nelerden hoşlanıyorum ? ” , ” Beni neler mutlu eder ? ” tarzında soruları kendisine sık sık yönelterek, hayatının gidişatına en ideal yönü veriyordur.

İnsan kaç yaşına gelirse gelsin başka insanlardan öğrenebileceği bir çok şey olduğu gibi, kendinden de bir çok şey öğrenir. Buna istinaden her yeni yaşımda ; isteklerimi , hayallerimi , heyecanımı tekrar tekrar gözden geçiririm. Zaman dediğimiz olgu, biz hiç farkına varamamışta olsak ; her şey gibi düşünce dünyamızı , hayallerimizi , arzu ve isteklerimizi an be an değiştirmekte.. Bu sayede kendi kurduğumuz kalıplarımızdan taşmamız dan daha güzel ne olabilir ki ?

Nasıl bilgisayarlarımızda ki işletim sistemi yazılımlarını güncelliyorsak, haklı olarak bende gerçekleştirebildiğim hedeflerimi güzel anılar olarak tozlu raflarıma kaldırıyor; hâla yakalamak için adım adım ilerlediğim hayallerimle beraber , üzerinde çalışmakta olduğum hedeflerimi bir bir yoğurup, kendime yeni ufuklar çiziyorum.

Kısaca diyebiliriz ki hayatımı yepyeni bir geleceğe baştan kodluyorum..
Bu sayede iç dünyam kadar yaşantımı da hep hareket halinde ; yeniliklere açık, güncel bir şekilde tutabiliyorum..

Kemal Sarıyıldırım Kimdir ?

Kısa bir intro niteliğinde konuşmanın ardından az da olsa bendeniz Kemal Sarıyıldırım‘ı tanıyalım..

15 Şubat doğumlu olup kova burcuyum.

En iyi öğretmenin yine insanın kendisi olduğu düşüncesiyle sürekli kendini geliştirmeye çalışan, yeni bilgiler öğrenmeyi hayatının vazgeçilmez parçası olarak gören birisiyim..

Eğitim konusundan bahsetmişken ; hayatın ne denli güzel bir öğretmen olduğunu da unutmamak gerekir. Ne de olsa hayatla aramızda anlaşılmaz bir bağ var!.

Unutmayın ki, hiç bir şey öğretmeden bizleri bir çok kez sınava tabii tutmayı, kendine bir borç bilmiştir.

Gezmek için sürekli fırsat kolladığımı, çok hızlı yürüyen birisi olduğum için çevremdeki insanların yetişemeyip, sürekli ” Yavaşlar mısın? ” dediğini görebilirsiniz.

Biraz da hobiler konusuna ufaktan değinecek olursak;

İyi bir sinema severim. Tam anlamıyla bilim kurgu hayranı olup, hemen hemen yakın sinema tarihine ait yapımları sindirmiş bulunmaktayım.
Başta uzay , zaman ve mekan kavramları ile alakalı olanlar

Sahi Ya Ben Kimim ?

Bilişim dünyasıyla tanışıklığım çocukluk yıllarıma dayanıyor. Bu sebeple internet ve teknolojik gelişimin tüm dünyadaki süreçlerini yakinen bilirim. Kolay adapte olduğum bu çağ da; öğrendiklerimi , sizlere daha basit bir dille aktarabileceğimi düşündüm.

Bir Linux Sever olarak özgür yazılım dünyasında hobi olarak yeni bilgiler öğrenip sizlerle paylaşmanın çok zevkli olduğunu gördüğümden, artık bu konuda ihtisaslaşmak üzere eğilim gösterip, paylaşımlarımı hızlandırdığımı yine burada göreceksiniz.

Az da olsa kendimi ifade etmiş bulundum. Daha yakından tanımak için paylaşımlarımı inceleyebilir , benimle iletişime geçebilirsiniz..

Dilerim sizlere olabildiğince faydalı olurum.

Sitemde Bulunan Her Şeyin
Tamamen ÖZGÜN
Olduğunu da Belirtmek İsterim.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir